Volledige begeleiding bij AANKOOP EN VERKOOP VAN ONROEREND GOED

Onze voorkeurspartners hebben een zeer professionele en persoonlijke aanpak, welke precies aansluit bij de ‘Personal Touch’ filosofie van VIDA. Ze gaan graag met u in gesprek en, belangrijker, bieden een goed luisterend oor, zodat ze het object kunnen gaan zoeken wat écht aan uw wensen voldoet. En wanneer u er klaar voor bent, nemen ze u mee op een van hun ‘Property and Lifestyle Tours’ om het in aanmerking komende vastgoed te bezichtigen en ervaren. Samen zullen we u volledig ondersteunen en helpen tijdens uw zoektocht en bij uw beslissing, U, indien nodig informeren over alle wettelijke vereisten, eventuele hypotheek vragen helpen duidelijk te krijgen, en investeringssimulaties uitvoeren wanneer uw onroerend goed ook rendement moet opleveren.

ALARM en BEVEILIGINGSDIENSTEN

Terwijl u geniet van uw woning en het leven in paradise, zorgen onze voorkeurspartners voor uw huis. Met een hooggekwalificeerd team en de meest up-to-date technische middelen op het gebied van beveiliging zijn ze de meest prestigieuze bedrijven op dit gebied geworden. Dit maakt dat veel mensen hen tegenwoordig vertrouwen om hun bezittingen te beschermen en de veiligheid van hun omgeving te garanderen. Wanneer u kiest voor veiligheid, kiest u voor de beste kwaliteit van leven.

BOUW- EN RENOVATIEDIENSTEN

Alle goede dingen we bouwen, bouwen uiteindelijk ook ons. Interieurontwerp, ontwerpplannen, installaties, bouwwerken en bouwvergunningen, volledige of gedeeltelijke renovatie van uw woning, ramen, deuren, keuken, badkamers, zwembaden, vloeren, verwarming, airconditioning of complete villabouw, wij bieden complete service – met de beste en nieuwste materialen – professionele architecten en zeer bekwame bouwers via onze voorkeurspartners.

EIGENDOMSINSPECTIES EN CALAMITEITEN SERVICE

U wilt er uiteraard graag voor zorgen dat uw eigendom altijd in goede staat is, regelmatige inspecties helpen om uw afwezigheid te compenseren. En in geval van barre weersomstandigheden – regen, droogte of storm – bieden wij aan om een lid van ons toegewijd team te sturen om ervoor te zorgen dat uw huis onbeschadigd blijft.

SCHOONMAAKDIENSTEN

Wij maken alles schoon. We zijn toegewijd en getraind om vuil en stof aan te pakken en uw huis vlekkeloos en glanzend achter te laten.

TUIN- EN ZWEMBADONDERHOUD

Wij bieden u een uitstekend team van ervaren en toegewijde tuinders met een verscheidenheid aan tuinier services voor elk individu en elk budget. Van eenvoudig grasmaaien tot landschapsarchitectuur, we zijn er om u te helpen een prachtige tuin en een gezond zwembad te onderhouden.